';

LetsMeat er mere end oksekød.
Det er nemlig også en god historie.

LetsMeat er Danish Crown Beef’s servicekoncept til kantiner, storkøkkener, institutioner og restauranter. LetsMeat leverer rigtigt godt kød, masser af inspiration og gode historier til professionelle spisesteder i Danmark. Vi leverer kalvekød, Tender Beef, burgerbøffer, alt i økologisk kød og dry-aged af højeste kvalitet, med fokus på fødevaresikkerhed, godt gammeldags håndværk, topmoderne innovation, og effektiv distribution.

Men LetsMeat er mere end det. Vores koncept giver dig noget at tale om med dine gæster. Det er her, du finder de gode historier om kødet, som gør din mad til en oplevelse. Uanset om du driver en restaurant, et storkøkken, en kantine eller lille café tror vi på, at den gode råvarehistorie, oprindelsen, håndværket og konceptet bag er et krydderi, der altid skal være en del af retten.

danish crown beef

En historie med kød på
Sæt storytelling på meuen

Letsmeat giver dig historien bag kødet, så dine gæster har noget at tale om. Det er noget, som skaber værdi for dine gæster og din forretning.

Masser af god inspiration
Giv madglæden videre

Leatsmeat hjælper dig med at inspirere dine gæster med spændende opskrifter og madplaner. Det skaber madglæde for både dig og dine gæster.

Professionel kvalitet
De bedste råvarer

Leatsmeat er professionel foodservice med okse- og kalvekød af høj kvalitet. Vi tror på, at et professionelt køkken begynder med fantastik råvarer.

Alt materiale på LetsMeat.dk er beskyttet af ophavsret, medmindre andet tydeligt er angivet. Du må derfor ikke kopiere, distribuere, genskabe, genudgive, ændre, videresende, sælge eller på anden måde kommunikere noget af dette materiale, herunder tekst, billeder, lyd og video, til offentligt eller kommercielt formål uden tilladelse fra Danish Crown. Du må kun hente materiale fra hjemmesiden til personlige og ikke-kommercielle formål. Mærker og logoer, som er vist på Letsmeat.dk, tilhører Danish Crown. Intet af det skal opfattes som en licens eller tilladelse, hverken stiltiende eller på anden vis, til at kunne bruge varemærker uden tilladelse fra Danish Crown.

Oplysningerne på Letsmeat.dk tilstræbes at være korrekte, men Danish Crown tager dog forbehold for fejl eller mangler. Indholdet stilles til rådighed for dig, som det er og forefindes uden nogen form for garanti, hverken udtrykkelig eller stiltiende. Danish Crown påtager sig intet ansvar for skader, hverken direkte eller indirekte, som følger af brug af oplysningerne på hjemmesiden.